De Magische Media Goochelshow: een betoverend uitje in de voorjaarsvakantie

demagischegoochelshow_campagnebeeld_enkel-titel.jpg
  • jpg

In de voorjaarsvakantie organiseert Beeld & Geluid in Den Haag de Magische Media Goochelshow. Goochelaar Lars van Tuijl komt langs en heeft bizarre breinbrekers over jouw leven online in petto. Op zondag 26 februari zijn kinderen vanaf 6 jaar welkom met hun (groot)ouders of begeleiders. 

Programma

De Magische Media Goochelshow bevat wonderbaarlijke breinbrekers om kinderen te triggeren, verbazen en te helpen bij het omgaan met internet en (social) media. Wat is nou een sterk wachtwoord? Hoeveel weet internet eigenlijk al van jou? Hoe weet je of iemand op het internet wel echt is wie hij zegt?

Magische brein-hacker Lars van Tuijl speelt met deze vragen en laat een aantal wonderbaarlijke demonstraties zien die grenzen aan het onmogelijke. Informatieve weetjes en interessante eye-openers worden versterkt door magische wow-momenten. Dit is een voorstelling waarbij kinderen leren, lachen en gelijk van de ene verbazing in de andere vallen!

Meester-goochelaar Lars van Tuijl was eerder te zien in het NPO ZAPP tv-programma De Buitendienst.

De Magische Media Goochelshow op zondag 26 februari vindt twee keer plaats: om 11:00 uur en om 13:00 uur. 

Een ticket voor De Magische Media Goochelshow kost €7,50 voor kinderen en volwassenen. Een museumbezoek aan Beeld & Geluid in Den Haag en/of een rondleiding is bij de prijs inbegrepen. Met een kortingskaart zoals CJP-pas, Museumkaart of Ooievaarspas kosten tickets €5,-. Tickets zijn te koop via deze link

Agenda-informatie

De Magische Media Goochelshow

Beeld & Geluid in Den Haag

Zeestraat 82, Den Haag

Zondag 26 februari 2023 om 11:00 uur en 13:00 uur. 

Klik hier voor de mediakit.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Beeld & Geluid nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL