ANDRÉ VAN DUIN TENTOONSTELLING VERLENGD

Samenvatting
Wegens het enorme succes wordt de tentoonstelling over het werk van André van Duin met ruim vier maanden verlengd. Sinds de opening op 15 februari dit jaar brachten ruim 125.000 mensen een bezoek aan de tentoonstelling, die als waardering een 8,4 krijgt. Een kijkje nemen in het tijdelijke huis van de populaire volkskomiek kan nog tot en met zondag 3 maart 2013 bij Beeld en Geluid in Hilversum.

In de tentoonstelling wordt het werk van de André van Duin gepresenteerd. In zijn tijdelijke huis, Chez André gedoopt, worden bezoekers in 3D toegesproken door André zelf. Maar ook bekende typetjes als Koos Grandioos, meneer Wijdbeens, de Pizzaman en Meneer en Mevrouw de Bok komen tot leven. Corrie van Gorp kroop daarvoor weer even in haar Mevrouw de Bok kostuum.

Er is een zolder vol herinneringen met foto’s, liedjes, sketches, memorabele televisieoptredens en natuurlijk een stamkroeg waar je je als bezoeker zelf gast in een sketch waant. Jet van het Toilet drukt ondertussen bezoekers op het hart vooral niets achter te laten op haar toiletten. Daarnaast is het mogelijk een Animal Cracker te maken, speciale gast te zijn in een uitzending van de Dik Voormekaar Show, mee te lopen in de eeuwigdurende polonaise en mee te zingen met de grootste carnavalshits van André. De resultaten van de diverse doe-dingen krijgen bezoekers na afloop thuisgestuurd.

Meer informatie is te vinden op www.beeldengeluid.nl/andrevanduin

De tentoonstelling over André van Duin wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de BankGiro Loterij en de Provincie Noord-Holland.

Contactgegevens

Ontvang het laatste Beeld & Geluid nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL