Opening André van Duins Pretfabriek

Samenvatting
André van Duin en Ron Brandsteder openen woensdag 27 juni André van Duins Pretfabriek bij Beeld en Geluid in Hilversum. André van Duins Pretfabriek is een 15 meter lange fabriek in het atrium van Beeld en Geluid waar bezoekers tijdens de zomervakantie zelf aan de slag gaan om flinke lachsalvo's te maken, te ontdekken of te onderdrukken.

Oncontroleerbare lachsalvo’s, tranen met tuiten en buikpijn van het lachen. Het zijn slechts drie gevaren die op de loer liggen bij een bezoek aan Beeld en Geluid tijdens de zomervakantie. Vanaf 28 juni t/m 3 september kunnen bezoekers zelf aan de slag met de grappen en grollen uit het werk van André van Duin in André van Duins Pretfabriek.

Als aanvulling op de succesvolle tentoonstelling over het werk van André van Duin presenteert Beeld en Geluid tijdens de zomer: André van Duins Pretfabriek. Een 15 meter lange fabriek waar bezoekers zelf aan de slag moeten om flinke lachsalvo's te maken, te ontdekken of te onderdrukken.

Neem in de Pretfabriek plaats achter de lopende band en pak er een schaterlach of een scheet in. Draai je moeder door de metamorfosemachine of doe mee aan de grote André van Duin Move-alike wedstrijd en oefen met Kinect je beste moves. Voor wie hogerop wil in de fabriek is het ook mogelijk te solliciteren naar de functie van pretverkoper. De bezoeker komt terecht in de directeurskamer waar hij wordt opgewacht door “directeur” Ron Brandsteder. Het gesprek dat dan volgt vergt het uiterste van de sollicitant.

André van Duins Pretfabriek is geschikt voor iedereen vanaf zes jaar, maar pas op! Buikpijn van het lachen behoort tot de risico’s.

André van Duins Pretfabriek is te bezoeken van 28 juni t/m 3 september en wordt mede mogelijk gemaakt door de VandenEnde Foundation. Beeld en Geluid is geopend van dinsdag t/m zondag van 10.00 – 17.30 uur. Meer informatie over de experience van Beeld en Geluid en de tentoonstelling over André van Duin is te vinden op www.beeldengeluid.nl  

Contactgegevens

Ontvang het laatste Beeld & Geluid nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL