Even tot hier geëerd in Wall of Fame Beeld & Geluid

WALLOFFAME_20230910_FotograafEmmaPot_7VI06570_HQ.jpg
  • jpg

Foto Emma Pot

Het televisieprogramma Even tot hier van BNNVARA is zondag 11 september geëerd in de Wall of Fame van Beeld & Geluid in Hilversum met de portretten van de twee presentatoren/cabaretiers Niels van der Laan en Jeroen Woe. Aanleiding voor de onthulling was de toekenning van de Ere-Zilveren Nipkowschijf op 15 juni jl.

Niels van der Laan en Jeroen Woe maken op geheel eigen wijze en in een razend tempo een samenvatting van de week die achter ons ligt. Samen met de Miguel Wiels band, een verrassende artiest én een simpel liedje over een best wel ingewikkeld onderwerp. Het programma volgde in 2019 De Kwis op. De eerste uitzending van Even tot hier was op 16 maart 2019. Inmiddels hebben ze meer dan 60 uitzendingen gemaakt en beginnen ze in november aan hun 10de seizoen.

Eerdere winnaars van de Ere-Zilveren Nipkowschijf zijn onder andere Kees van Kooten en Wim de Bie (1985), Sonja Barend en Ellen Blazer (2007), André van Duin (2018) en Paul Witteman (2022).

Jeroen Woe en Niels van der Laan leveren al sinds het begin van Even tot hier hoge kwaliteit satire over het nieuws van de week. Hun kracht: het grote nieuws verpakken tot slimme, uiterst geestige, muzikale en altijd actuele televisie. Ze maken lastige onderwerpen toegankelijk voor een breed publiek en mixen die vervolgens handig met andere grappen over alles en iedereen. De jury van de Ere-Zilveren Nipkowschijf
WALLOFFAME_20230910_FotograafEmmaPot_7VI06615_HQ 2.jpg
  • jpg

Foto Emma Pot

Contactgegevens

Ontvang het laatste Beeld & Geluid nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL