Muziek in de Mix: een gezellige familiemiddag in de kerstvakantie

Muziek in de mix.png
  • png

In de kerstvakantie organiseert Beeld & Geluid in Den Haag een familiemiddag waar van alles te leren valt over samples en covers: “Muziek in de Mix”. Deze muziekmiddag heeft een bomvol programma met verschillende soorten activiteiten. Op woensdagmiddag 28 december of 4 januari zijn kinderen vanaf 8 jaar welkom met hun (groot)ouders of begeleiders.

 

Bomvol programma

Kinderen kunnen hun eigen samples maken, leren hoe je een songtekst schrijft, dansen in een workshop op de TikTok nummers van vroeger en nu, doen mee aan de Familie Popquiz of gaan aan de slag met een eigen albumcover. Daarnaast is er De Grote Muziek Ruilmarkt waar lp’s of cd’s kunnen worden geruild. Kortom: één groot muzikaal feest voor jong en oud! 

 

Op 28 december is er een workshop van Max Bolhuis (DJ bij SLAM!) en op 4 januari van Roël Calister (Drumdrumdrum). Op de website van Beeld & Geluid in Den Haag staat het volledige programma.

 

Een kaartje voor Muziek in de Mix op woensdagmiddag 28 december of 4 januari kost €7,50 voor kinderen en volwassenen. Met een kortingskaart zoals CJP-pas, Museumkaart of Ooievaarspas kosten tickets €5,-. Kaarten zijn te koop via deze link

 

Agenda-informatie

Kerstvakantie 2022 | Muziek in de Mix

Beeld & Geluid in Den Haag

Zeestraat 82, Den Haag

Woensdagmiddag 28 december of 4 januari (vanaf 12:00 uur)

Prijs: Regulier €7,50. Kortingskaart €5,- 

denhaag.beeldengeluid.nl/muziek

 

Klik hier voor de mediakit.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Beeld & Geluid nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL