Beeld en Geluid en NPO slaan handen ineen

Beeld en Geluid opent archief voor online Heimwee TV

NPOstart.JPG
  • JPG
NPOstart.JPG

 

Het on demandplatform van de Publieke Omroep NPO Start biedt in samenwerking met Beeld en Geluid vanaf vandaag het aanbod van Heimwee TV ook online aan. Op NPO Start komen de daguitzendingen te staan van Heimwee TV die sinds vanochtend 09:00 uur worden uitgezonden op NPO 2, aangevuld met andere legendarische programma’s uit het archief van Beeld en Geluid.

Programma’s van weleer die het (terug)kijken waard zijn nu velen aan huis gekluisterd zijn; André van Duin, Zeg ‘ns Aaa, Koefnoen, All Stars, Oppassen!!! en nog veel meer. Naast het genieten van legendarische interviewers als Sonja Barend en Willem Duys, is er ook volop ruimte voor jeugdseries als Floris, Madelief en Het Zakmes. Ook programma’s die ooit een Gouden Televizier-Ring wonnen, zoals Eén van de Acht, André van Duins Dag dag heerlijke lach en Kopspijkers, zijn op het kanaal terug te zien.

Naast het aanbod op NPO Start is ook de lineaire programmering van Heimwee TV tot stand gekomen dankzij een nauwe samenwerking tussen NPO en Beeld en Geluid. Bekijk hier Beeld en Geluid bij je thuis op NPO Start.

Over Beeld en Geluid bij je thuis en NPO Start: 

Het museum Beeld en Geluid mag dan tijdelijk gesloten zijn, de rijke collectie blijft geopend. De samenwerking met NPO Start is onderdeel van het platform Beeld en Geluid bij je thuis waar vele online activiteiten samenkomen en verhalen over media verteld worden, zoals de verslaggeving van eerdere pandemieën in de media.

Bekijk het platform Beeld en Geluid bij je thuis hier.

NPO Start is het voor iedereen beschikbare on demand-kanaal van de Publieke Omroep, te vinden via NPOstart.nl en de NPO-app, gratis te downloaden via alle stores.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Beeld & Geluid nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL