Beeld en Geluid werkt samen met Tinker aan vernieuwing museum

Beeld en Geluid, het instituut voor mediacultuur, vernieuwt zijn museum. Het nieuwe museum, dat de huidige experience vervangt, wordt de fysieke én online plek voor iedereen die van mediacultuur houdt. De centrale verhaallijn binnen het nieuwe museum is dat iedereen een plek inneemt in de media. Als consument, als onderwerp en - in explosief toenemende mate - als deelnemer/maker.  Het nieuwe museum laat de bezoeker ervaren hoe dat werkt én hoe dat zo gekomen is. Tinker imagineers maakt het geïntegreerde ruimtelijke, grafische en mediaontwerp.

Foto Beeld en Geluid.jpg
  • jpg

Stan Boshouwers (oprichter van Tinker) en Eppo van Nispen tot Sevenaer (directeur van Beeld en Geluid) ondertekenen de samenwerking.

Beeld en Geluid verzorgt alle content en beheert het gehele vernieuwingsproces met een team van de allerbeste partijen uit de markt. Creatief strateeg Pieter van der Heijden (XPEX) ontwikkelde voor Beeld en Geluid het masterplan en is eindverantwoordelijk voor de art directie. De aanbesteding voor multimedia producers, AV-specialisten en gamedesigners wordt binnenkort gepubliceerd op TenderNed.

  • jpg
  • jpg
  • jpg

Contactgegevens

Ontvang het laatste Beeld & Geluid nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL