Kinderen maken zelf radio in meivakantie Beeld en Geluid

Extra activiteiten in museum van 2 t/m 8 mei 2016

Kinderen maken zelf radio tijdens de Kids Radio Workshop.
  • JPG
Kinderen maken zelf radio tijdens de Kids Radio Workshop.

In aanvulling op de tentoonstelling 3FM presents: Your Serious Radio organiseert Beeld en Geluid in de meivakantie, van 2 t/m 8 mei, extra activiteiten. In de Kids Radio Workshop zitten kinderen zelf achter de knoppen of de microfoon en leren ze radio te maken. Bezoekers krijgen met een VR-bril een virtuele tour achter de schermen in de 3FM-studio en voor een greenscreen poseren ze in 3FM-studio’s van vroeger. Daarnaast presenteren enkele dj’s van NPO 3FM, onder wie Frank van der Lende en Paul Rabbering, van 3 t/m 8 mei hun programma live vanuit Beeld en Geluid.

 

De Kids Radio Workshop is te bezoeken van dinsdag 3 t/m zondag 8 mei, dagelijks om 12 en om 13 uur. Omdat de plaatsen beperkt zijn, kan er aan de kassa gereserveerd worden. Alle extra programmering is inbegrepen bij de toegang tot de Beeld en Geluid experience en de tentoonstelling Your Serious Radio.

De live uitzendingen van NPO 3FM zijn vrij toegankelijk. Bezoekers kunnen meer informatie vinden op beeldengeluid.nl/yourseriousradio.

In de tentoonstelling 3FM presents: Your Serious Radio, waarin Beeld en Geluid bezoekers meeneemt naar het 3FM, Radio 3 of Hilversum 3 van hun jeugd.

Kinderen maken zelf radio tijdens de Kids Radio Workshop.
  • JPG
Een rondleiding door de 3FM-studio in virtual reality. Foto: Paul Ridderhof
  • jpg
Michiel Veenstra luistert een fragment terug. Foto: Paul Ridderhof
  • JPG
3FM presents Your Serious Radio is de  nieuwe tentoonstelling in Beeld en Geluid.
  • jpg
Favicon for beeldengeluid.nl 3FM presents Your Serious Radio beeldengeluid.nl

Contactgegevens

Ontvang het laatste Beeld & Geluid nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL