Beeld & Geluid presenteert gratis online masterclass van Joop van den Ende

Eva Jinek en Joop van den Ende - masterclass Het kan altijd beter bij Beeld & Geluid.jpg
  • jpg

Eva Jinek en Joop van den Ende voor de Wall of Fame bij Beeld & Geluid.

Foto: Amy van Leiden

Beeld & Geluid presenteert in samenwerking met Joop van den Ende de online masterclass Het kan altijd beter, over het media-productievak en cultureel ondernemerschap. Vanaf vandaag is de masterclass voor iedereen gratis online toegankelijk via beeldengeluid.nl/joopvandenende. Presentatie is in handen van talkshow-host Eva Jinek.

 

Beeld & Geluid vindt het belangrijk dat kennis over media gedeeld blijft worden. Dat we leren van de mensen die middenin dat medialandschap staan of hebben gestaan. In dat kader vindt ook deze masterclass plaats. Gegeven door één van die grootheden die op de Wall of Fame van Beeld & Geluid is vereeuwigd. Eva Jinek over de totstandkoming van de masterclass

 

In Het kan altijd beter vertelt Van den Ende over het media-productievak en cultureel ondernemerschap. In gesprek met Eva Jinek komen aan de hand van vijf thema's (succes, talent, zaken doen, creativiteit en geld) zijn ervaringen, successen en tips aan bod. Een masterclass voor de nieuwe generatie media- en cultuurmakers.

 

Beeld & Geluid werkt in samenwerking met Joop van den Ende aan het vereeuwigen van zijn uitgebreide oeuvre op het gebied van televisie, drama, toneel, musical en film. Daarnaast tracht het instituut zijn kennis op het gebied van mediaproductie en cultureel ondernemen te borgen voor toekomstige generaties.

 

De presentatie van de online masterclass vond vrijdag plaats bij Beeld & Geluid tijdens Dutch Media Week. In het bijzijn van ruim 300 jonge mediamakers sprak Van den Ende, op basis van fragmenten uit de masterclass, met presentator Joost Koning en beantwoordde hij diverse vragen van aanwezigen in de zaal.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Beeld & Geluid nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL