Regisseer je voetbalwedstrijd in het Mediamuseum van Beeld & Geluid

Argus Productions nieuwe partner Beeld & Geluid

DMW22-5-4856 (1).jpg
  • jpg

v.l.n.r. Eppo van Nispen tot Sevenaer van Beeld & Geluid en Tjarco Stikkers en Floris Pillen van Argus Productions

In het nieuwe Mediamuseum van Beeld & Geluid, dat begin februari zijn deuren opent, kunnen bezoekers aan de slag als regisseur en editor van bijvoorbeeld een voetbalwedstrijd. Argus Productions dat gespecialiseerd is in "Live Slomo Editing" van sportwedstrijden, heeft zich hiervoor als partner aan het nieuwe museum verbonden.

 

Bij het live uitzenden van een sportwedstrijd komt veel kijken. Niet alleen mag de regisseur geen moment missen, maar ook de herhalingen moeten razendsnel klaar gezet worden voor de uitzending door de zogenaamde slomo operator.  Daarnaast monteren de operators van Argus ook nog een hele korte samenvatting die direct na het einde van de wedstrijd klaar moet zijn. Kortom pittig werk onder tijdsdruk. Bezoekers aan het Mediamuseum kunnen zelf ervaren wat het werk van een slomo operator behelst. Ze worden uitgedaagd om van bijvoorbeeld een voetbalwedstrijd een meeslepende samenvatting in elkaar te zetten met gebruik van verschillende beelden. Ze kunnen ook kiezen voor een wielren-, schaats- of dartswedstrijd. Voor de edits levert Argus Productions de sportfragmenten én de tools aan.

Binnen ons bedrijf in het motto ‘Never stop learning’. Des te mooier dat wij bij kunnen dragen aan het nieuwe Mediamuseum en iedereen kan kennis maken met ons unieke beroep!  Argus Productions 

Begin februari 2023 opent in Beeld & Geluid een modern, uniek en inspirerend Mediamuseum: het eerste museum ter wereld dat zich aanpast aan de bezoeker. Dat betekent dat iedere bezoeker een heel eigen ervaring in het museum zal krijgen, met een eigen verhaal. Het museum is opgebouwd uit vijf zones met de thema’s: Delen, Informeren, Verkopen, Vertellen en Spelen. Naast deze zones bevindt zich in het museum de verdieping Verwonderen, waar bezoekers de toekomst van media kunnen ervaren.

Argus Productions

Argus Productions levert inhoudelijk broadcast personeel aan zowel omroepen, producenten als facilitaire partijen. Het gaat om slomo-operators, beeldredacteuren, editors en graphics operators voor zowel sport, nieuws en entertainment content. Argus Productions werkt voor onder andere ESPN, Southfields, NOS, DPG media, Talpa, maar ook op de Olympische Spelen, op internationale voetbaltoernooien en grote sportevenementen. 

Contactgegevens

Ontvang het laatste Beeld & Geluid nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL