Beeld en Geluid verlengt ‘Nieuws of Nonsens’ tot en met 29 juli

De tentoonstelling Nieuws of Nonsens: #demediamindfuck van Beeld en Geluid in Hilversum, is verlengd tot en met 29 juli 2018. Naast Nieuws of Nonsens en de vaste tentoonstelling, de experience, is er van 17 juli tot en met 19 augustus een expositie ter nagedachtenis aan de 298 slachtoffers van MH17.

Foto: Jorrit Lousberg
  • jpg
Foto: Jorrit Lousberg
Nieuws of Nonsens: #demediamindfuck

Nog t/m 29 juli te zien | meer info

Nieuws of Nonsens zet bezoekers aan het denken over wat nieuws is en hoe het hun beeld van de wereld vormt. Thema’s als de betrouwbaarheid van de journalistiek, nepnieuws, filterbubbels, geld verdienen met nieuws en nieuwsmanipulatie komen dan ook volop aan bod.

Room of Hope

Te zien van 17 juli t/m 19 augustus | meer info

Room of Hope is een tijdelijke tentoonstelling ter nagedachtenis van de slachtoffers van MH17. De expositie toont kunstwerken, objecten en mozaïeken van verschillende kunstenaars, samengesteld met 298.000 gevouwen kraanvogels. Speciaal voor het atrium van Beeld en Geluid zijn nieuwe werken gemaakt, waaronder een herinneringsbank met geborduurde kraanvogels en een 15 minuten durende piano-compositie, die tijdens de expositie te beluisteren is.

Zowel Nieuws of Nonsens als Room of Hope zijn inbegrepen bij een bezoek aan de Beeld en Geluid experience.

Meer weten? Kijk op www.beeldengeluid.nl/agenda.

Contactgegevens

Ontvang het laatste Beeld & Geluid nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL